foto

Renata Dancewicz

  • nar. 7.2.1969 (50 let)
    Leszno, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bejby Blues
2011 Prosto z nieba
2008 33 sceny z życia
2007 Pamietasz mnie?
2002 Eukalyptus
Teorie relativity
1998 Gniew
1997 Švédští hrdinové
1995 Deborah
Plukovník Kwiatkowski
Tato
Ďábelské učení
1994 Komedia małżeńska
Oczy niebieskie
Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Do widzenia wczoraj
Samowolka

TV seriály

2013 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
2003 Na Wspólnej (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1998 Ekstradycja 3 (TV seriál)
Siedlisko (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)

TV pořady

2008 Fort Boyard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace