foto

Anu Hälvä

  • nar. 30.6.1964 (55 let)
    Hyvinkää, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Uuno Turhapuron veli
1993 Onnellinen hääpäivä (TV film)
Uuno Turhapuron poika
1986 Pekka Puupää poliisina

TV seriály

2000 Parhaat vuodet (TV seriál)
1997 Blondi tuli taloon - Sattui kerran kesällä (TV seriál)
Valhetta ja rakkautta (TV seriál)
1996 Ihmeidentekijät (TV seriál)
1994 Blondi tuli taloon (TV seriál)
1993 Metsolat (TV seriál)
1986 Sisko ja sen veli (TV seriál)
Episode 4 (E04)

Dokumentární

2007 Viihteen 50 (TV seriál)

Divadelní záznam

2005 Aikuisten oikeesti (divadelní záznam)
1995 Pure lenkki (divadelní záznam)
1994 Tunti torvisoittoa (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2018 Hyvät katsojat (TV pořad)
2004 Arto Nyberg (TV pořad)
2003 Umpimähkä (TV pořad)
2002 Leikin varjolla (TV pořad)
1997 BumtsiBum! (TV pořad)
1992 Tuttu juttu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky