foto

Antoni Królikowski

  • nar. 17.2.1989 (31 let)
    Łódź, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Bad Boy
Swingersi
2019 Aszantka (TV film)
Polityka
Černý Mercedes
2018 Dywizjon 303
2017 Bodo
2015 Karbala
W spirali
Wkręceni 2
2014 Město 44
2011 Och, Karol 2
Proste pragnienia
Varšavská bitva 1920
2010 Cisza (TV film)
Mała matura 1947
Weekend
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2008 Lejdis

TV seriály

2020 W rytmie serca (TV seriál)
Feniks (S06E09)
Portret podwójny (S06E08)
Szach i mat (S06E06)
další epizody (7)
2019 39 i pół tygodnia (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Zawsze warto (TV seriál)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 7 (S04E07)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Ślubu nie będzie (E11)
další epizody (9)
Pensjonat nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
další epizody (16)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (12)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 9 (S09E09)
Episode 6 (S09E06)
Episode 5 (S09E05)
další epizody (4)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S08E12)
Episode 10 (S08E10)
Episode 6 (S08E06)
další epizody (8)
2015 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (9)
Krew z krwi (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 10 (S06E10)
Episode 10 (S05E10)
Episode 4 (S05E04)
další epizody (4)
2014 Cisza nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 6 (S04E06)
Episode 6 (S03E06)
Episode 5 (S03E05)
další epizody (7)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Bilet do śmierci (S03E02)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 26 (S02E26)
Episode 25 (S02E25)
Episode 24 (S02E24)
další epizody (52)
Nad rozlewiskiem... (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
2011 Życie nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (9)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
To nie jest kraj dla samotnych ludzi (S03E22)
Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
další epizody (9)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Przerwany weekend (S06E12)
2010 Ludzie Chudego (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
další epizody (10)
Miłość nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Skradziona miłość (S04E02)
2009 Dom nad rozlewiskiem (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (9)
39 i pół (TV seriál)
Rozwiązanie (S03E13)
Terapia (S03E12)
Przyjemności i obowiązki (S03E11)
další epizody (20)
Czas honoru (TV seriál)
Przerwana depesza (S02E11)
Strzały na Pawiaku (S02E09)
Grupa Rainera (S02E08)
další epizody (7)
2008 39 i pół (TV seriál)
Ślub (S01E13)
Nowa droga życia (S01E10)
Krawaciarz (S01E09)
další epizody (10)
Agentki (TV seriál)
Paparazzi czyli naga prawda (E10)
Sknerus czyli dziwni lokatorzy (E09)
Prymus czyli klin klinem (E08)
další epizody (5)
Czas honoru (TV seriál)
W matni (S01E09)
Odwet (S01E08)
Wielkanoc '41 (S01E07)
další epizody (8)
Hotel pod żyrafą i nosorożcem (TV seriál)
Szkoła (E13)
Konkurs piękności (E12)
Perła (E11)
další epizody (12)
2007 Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
Episode 2 (S01E02)
2006 Dylematu 5 (TV seriál)
Pogoda na piątek (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2010 Noc życia

Scenáristická filmografie

Filmy

2010 Noc życia

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky