foto

Alex Scott

  • nar. 18.9.1929
    Austrálie
  • zem. 30.6.2015 (85 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Romper Stomper
1986 Piráti nebes
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
1982 Krevní pouto
1966 451° Fahrenheita

TV seriály

1995 Halifaxová, soudní psychiatr (TV seriál)
Slova bez hudby (S01E02)
1975 Space: 1999 (TV seriál)
Voyager's Return (S01E06)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Overture (E01)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Falešný úsměv (E07)
1957 Escape (TV seriál)

Dokumentární

2009 Remembering Nigel
2002 Austrálie: Země za hranicemi času - vyp.
2000 Solarmax
1991 Antarktida

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky