foto

Alex Scott

  • nar. 18.9.1929
    Austrálie
  • zem. 30.6.2015 (85 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Halifaxová, soudní psychiatr - Slova bez hudby (TV film)
1992 Romper Stomper
1986 Piráti nebes
1983 Dokud nás smrt nerozdělí
1982 Krevní pouto
1966 451° Fahrenheita

TV seriály

1975 Space: 1999 (TV seriál)
Voyager's Return (S01E06)
1970 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Falešný úsměv (E07)
1957 Escape (TV seriál)

Dokumentární

2009 Remembering Nigel
2002 Austrálie: Země za hranicemi času - vyp.
2000 Solarmax
1991 Antarktida

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace