foto

Ville Vierikko

  • nar. 1979
    Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Play Rape
Tottumiskysymys
2016 Tatu a Patu
1993 Matokuningas
1990 Kiljusen herrasväen uudet seikkailut
1987 Fakta homma

TV seriály

2007 Kultainen noutaja (TV seriál)
1986 Fakta homma (TV seriál)
Tabu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Porttikielto Poriin

Střihačská filmografie

Filmy

2015 KÄTY - Kämppä tyhjänä
2012 Musta Joulu
2010 Kierre (studentský film)
2009 Tirkistelijät (studentský film)
Väkivaltaa ja kuvaamataitoa (studentský film)

Dokumentární

2007 Kun maailma liukui pois (studentský film)
Sudensuuhun! (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2015 KÄTY - Kämppä tyhjänä
2010 Kierre (studentský film)
2008 Stondis (studentský film)

Dokumentární

2007 Sudensuuhun! (studentský film)

TV pořady

2015 Tripla (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2007 Sudensuuhun! (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky