foto

Peter Barton

  • nar. 19.7.1956 (62 let)
    Valley Stream, Long Island, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Repetition
2000 A Man Is Mostly Water
1988 Omyl doktora Moresiniho (TV film)
1984 Pátek třináctého 4
1982 The First Time (TV film)
1981 Pekelná noc
1980 Stir
1977 Odsúdenie Paganiniho (TV film)

TV seriály

1998 Loď lásky (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1996 Modrý Pacifik (TV seriál)
1995 Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Burkeho zákon (TV seriál)
1989 Pobřežní hlídka (TV seriál)
1987 Báječní a bohatí (TV seriál)
Rags to Riches (TV seriál)
Vanity Fair (TV seriál)
1982 The Powers of Matthew Star (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1979 Shirley (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

TV pořady

1993 The 20th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1983 Battle of the Network Stars XIV (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace