foto

Arnold Oceng

  • nar. 30.11.1985 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Ať vyhraje ten lepší
2016 Brotherhood
Spojené království
2014 Cena svobody
2013 It's a Lot
2012 Můj bratr ďábel
Payback Season
The Knot
2011 Demons Never Die
Tapes, The
Victim
2010 4.3.2.1
2008 Dospělost
One of Those Days

TV seriály

2019 Dark Mon£y (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2018 Age Before Beauty (TV seriál)
2011 Top Boy (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2007 Sold (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1978 Grange Hill (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace