foto

Silvio Guindane

  • nar. 19.9.1983 (36 let)
    Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 A Divisão
2019 Boca de Ouro
Vai que Cola 2: O Começo
2018 Mare Nostrum
Simonal
2017 Como é cruel viver assim
2016 É Fada!
2015 Metanoia
2014 Isolados
2010 Bróder
2009 Uloupené sny
2008 Alucinados
2007 Podecrer!
2006 O Maior Amor do Mundo
2005 Quanto Vale Ou É Por Quilo?
2004 Cartomante, A
2002 Seja o que Deus Quiser
1999 Orfeu
1997 For All - O Trampolim da Vitória
1996 Como Nascem os Anjos

TV seriály

2019 A Divisão (TV seriál)
Segunda Chamada (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
další epizody (9)
2016 1 Contra Todos (TV seriál)
2011 Vidas em Jogo (TV seriál)
2009 A Lei e o Crime (TV seriál)
2005 América (TV seriál)
2001 Clone, O (TV seriál)
2000 Aquarela do Brasil (TV seriál)
1999 Andando Nas Nuvens (TV seriál)

Dokumentární

2017 Pitanga
2010 5x Favela, Agora por Nós Mesmos

Režijní filmografie

TV seriály

2019 O Dono do Lar (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky