foto

Paweł Wawrzecki

  • nar. 12.2.1950 (70 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 #WszystkoGra
2015 Gimbaza - czyli gimby nie znajo
2008 Kup teraz
2000 Zakochani
1999 Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
1998 Złoto dezerterów
1997 Kiler
1995 Drzewa
1991 V.I.P.
1988 Wherever You Are...
1985 Žena v klobouku
1984 111 dni letargu
1981 Maskot
1978 Justyna (TV film)
Spirála
1977 Akce u Arzenálu
1976 Mazepa

TV seriály

2018 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Łopianowo (S20E12)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 5 (E05)
2015 Nie rób scen (TV seriál)
Krąg czułości (E13)
Komitet rodzicielski (E12)
Olga wychodzi za mąż (E11)
další epizody (5)
2014 Jak szaleć to szaleć! (TV seriál)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (25)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Daleko od noszy (TV seriál)
2002 Szpital na perypetiach (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1996 Matki, żony i kochanki (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1992 Aby do switu... (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1975 Ředitelé (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky