foto

Andrew W. Walker

  • nar. 9.6.1979 (38 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 God Bless the Broken Road
Love on Ice (TV film)
Oxalis
The Perfect Catch (TV film)
2016 A Dream of Christmas (TV film)
Appetite for Love (TV film)
Date with Love (TV film)
Psychophonia
2015 Bridal Wave (TV film)
Debbie Macomber's Dashing Through the Snow (TV film)
Loaded
2014 Kept Woman (TV film)
Wedding Planner Mystery (TV film)
2 Bedroom 1 Bath
2013 Penthouse North
2012 Ambush at Dark Canyon
Bride for Christmas, A (TV film)
Finding Mrs. Claus (TV film)
2011 Gundown, The
Mountie, The
Nora Roberts: Vražedná nevinnost (TV film)
2009 V síti lží (TV film)
2008 Fast track: no limits
Torturer, The
2007 Útěk za spravedlností (TV film)
2006 Ocelové boty
Separated at Worth (TV film)
2005 Lži a zrada (TV film)
2003 Nekalé úmysly (TV film)
2001 Kdo s koho
1999 Secret Pact, The
1998 Halifaxová, soudní psychiatr - Strach z temnoty (TV film)

TV seriály

2014 When Calls the Heart (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
2010 Táta k pronajmutí (TV seriál)
2008 Flashpoint (TV seriál)
Teorie velkého třesku (TV seriál)
Zkáza mimoňoráje (S01E14)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Cuts (TV seriál)
Hot Properties (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Maybe It's Me (TV seriál)
1999 Back to Sherwood (TV seriál)
Bojíte se tmy? (TV seriál)
1998 Radio Active (TV seriál)
V.I.P. (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1996 My Hometown (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1990 Bojíte se tmy? (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace