foto

Przemysław Sadowski

  • nar. 18.3.1975 (44 let)
    Hajnówka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Na bank się uda
2018 Szczescie
2016 Země jahod
2013 Běž, chlapče, běž
Sęp
Uzavřená soustava
2010 7 minut
Cisza (TV film)
2008 Droga do raju
2007 Outlanders
2006 Tylko mnie kochaj
2005 Jsem
2002 Julie na cestě domů
Polonaise (TV film)
2001 Pouští a pralesem (TV film)
Reich
2000 Enduro Bojz
Pierwszy milion
Strefa ciszy
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2019 Echo serca (TV seriál)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
2017 Niania w wielkim miescie (TV seriál)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 2xl (TV seriál)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 26 (S03E26)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (7)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
další epizody (5)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Usta usta (TV seriál)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
2007 Determinator (TV seriál)
2005 Magda M. (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace