foto

Przemysław Sadowski

  • nar. 18.3.1975 (45 let)
    Hajnówka, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 365 dní
2019 Futro z misia
Na bank się uda
2018 Szczęście
2016 Země jahod
2013 Běž, chlapče, běž
Sęp
Uzavřená soustava
2010 7 minut
Cisza (TV film)
2008 Droga do raju
2007 Outlanders
2006 Tylko mnie kochaj
2005 Jsem
2002 Julie na cestě domů
Polonaise (TV film)
2001 Pouští a pralesem (TV film)
Reich
2000 Enduro Bojz
Pierwszy milion
Strefa ciszy
1998 Syzyfowe prace

TV seriály

2020 Echo serca (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (7)
2019 Echo serca (TV seriál)
Noc sylwestrowa (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
další epizody (33)
Za marzenia (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2018 Za marzenia (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (5)
2017 Niania w wielkim mieście (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
2016 Strażacy (TV seriál)
Adrenalina (S02E07)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 3 (S07E03)
Episode 2 (S07E02)
Episode 1 (S07E01)
2015 Uwikłani (TV seriál)
Adam – w szponach namiętności (E02)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 12 (S06E12)
Episode 11 (S06E11)
Episode 10 (S06E10)
další epizody (11)
2014 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (13)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (12)
Na krawędzi (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
další epizody (13)
Terapie (Polsko) (TV seriál)
Epizoda 26 (S03E26)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Znikająca asystentka (S09E10)
2012 Ja to mam szczęście (TV seriál)
Episode 24 (S02E24)
Episode 26 (S01E26)
Episode 24 (S01E24)
další epizody (8)
Komisarz Alex (TV seriál)
Prawdziwa śmierć (S02E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Czas honoru (TV seriál)
Koniec tej miłości (S05E12)
To ja cię znalazłem (S05E11)
Major Zwonariew (S05E09)
další epizody (7)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S04E13)
Episode 12 (S04E12)
Episode 11 (S04E11)
další epizody (8)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Wyprawa do Rzeszy (S04E10)
další epizody (5)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Dobra inwestycja (E04)
Usta usta (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 5 (S02E05)
další epizody (7)
Czas honoru (TV seriál)
Wieczór w Edenie (S03E13)
2009 Strážce svědomí (TV seriál)
Ring (E09)
Sprawy niedokończone (E06)
Zdjęcie roku (E05)
další epizody (5)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 16 (S02E16)
Episode 15 (S02E15)
Episode 14 (S02E14)
další epizody (12)
2008 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 10 (E10)
další epizody (11)
Ranczo (TV seriál)
Siła władzy (S02E11)
Do dobrego lepiej przymusić (S02E10)
Diler pierogów (S02E09)
2005 Magda M. (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2001 Wiezy krwi (TV seriál)
Zostać miss (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky