foto

Beata Ścibakówna

  • nar. 28.4.1968 (52 let)
    Zamość, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 W małym dworku (TV film)
2013 Uzavřená soustava
2008 Skorumpowani
2003 Superprodukcja
1997 Dzieci i ryby
1996 Pestka
1995 Dama kameliowa (TV film)
1994 Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Do widzenia wczoraj
1992 Vše na čem záleží
Wielka wsypa

TV seriály

2020 Zawsze warto (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (10)
W rytmie serca (TV seriál)
Feniks (S06E09)
Portret podwójny (S06E08)
Szach i mat (S06E06)
další epizody (7)
2019 Diagnoza (TV seriál)
Episode 9 (S04E09)
Episode 8 (S04E08)
Episode 7 (S04E07)
další epizody (9)
2018 Drogi wolności (TV seriál)
Dziewczynka z zapałkami (E13)
Gra w zielone (E12)
Diagnoza (TV seriál)
Episode 11 (S03E11)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (16)
2017 Diagnoza (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (11)
2015 Skazane (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2013 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 2 (S07E02)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
2011 Linia życia (TV seriál)
Przepis na życie (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Układ Warszawski (TV seriál)
Episode 7 (E07)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
Kobiece emocje (E05)
další epizody (6)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Strach na scenie (S03E09)
2009 Synowie (TV seriál)
Skarb! (S02E12)
Pusykat (S02E11)
Wykradziona tajemnica (S02E10)
další epizody (9)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky