foto

Beata Ścibakówna

  • nar. 28.4.1968 (50 let)
    Zamość, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Uzavřená soustava
2008 Skorumpowani
2003 Superprodukcja
1997 Dzieci i ryby
1996 Pestka
1995 Dama kameliowa (TV film)
1994 Wynajmę pokój... (TV film)
1993 Do widzenia wczoraj
1992 Vše na čem záleží
Wielka wsypa

TV seriály

2017 Diagnoza (TV seriál)
2015 Skazane (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
2006 Pogoda na piątek (TV seriál)
2004 Stacyjka (TV seriál)
2003 Tygrysy Europy 2 (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
2000 Miasteczko (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
Tygrysy Europy (TV seriál)
1998 Matki, żony i kochanki II (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace