foto

Magdalena Kumorek

  • nar. 14.8.1979 (40 let)
    Pyskowice, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Słaba płeć?
2013 Uzavřená soustava
2011 80 milionů
2009 Špatná slova
2006 Hyena
2002 W kogo ja sie wrodzilem? (TV film)
2001 Poranek kojota

TV seriály

2019 Żmijowisko (TV seriál)
Episode 3 (E03)
W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Druga szansa (S05E11)
další epizody (18)
2018 W rytmie serca (TV seriál)
Porwanie (S03E13)
Akcja serca (S03E12)
Trudny wybór (S03E11)
další epizody (13)
Komisarz Alex (TV seriál)
Maestro (S11E02)
2017 W rytmie serca (TV seriál)
W pętli (S01E11)
Tajemnice z przeszłości (S01E06)
Episode 1 (S01E01)
2013 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S05E13)
Episode 12 (S05E12)
Episode 11 (S05E11)
další epizody (26)
2012 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S03E13)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
další epizody (13)
2011 Przepis na życie (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
další epizody (26)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 1 (S03E01)
2010 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 13 (S02E13)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
další epizody (18)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Pamięć (S03E02)
2008 Teraz albo nigdy! (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky