foto

Shelley Fabares

  • nar. 19.1.1944 (74 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Superman: Brainiac Attacks
1998 Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
1997 Děsivé sny (TV film)
1996 Superman: The Last Son of Krypton (TV film)
1995 Dream Is a Wish Your Heart Makes: The Annette Funicello Story, A (TV film)
Great Mom Swap, The (TV film)
Your Studio and You
1993 Vražedné vztahy (TV film)
1990 Láska nebo peníze
1989 Školní plavba (TV film)
1988 Run Till You Fall (TV film)
1987 Horké pronásledování
1985 Canterville Ghost, The (TV film)
Suburban Beat (TV film)
1983 Memorial Day (TV film)
1980 Gridlock (TV film)
1979 Donovan's Kid (TV film)
Friendships, Secrets and Lies (TV film)
Pleasure Cove (TV film)
1975 Sky Heist (TV film)
1972 Two for the Money (TV film)
1971 Brianova píseň (TV film)
1969 U.M.C. (TV film)
1968 Time to Sing, A
1967 Mejdan
1966 Elvis Presley: Těžké se rozhodnout
Hold On!
Meet Me in St. Louis (TV film)
1965 Girl Happy
1964 Ride the Wild Surf
1958 Marjorie Morningstar
Summer Love
1956 Never Say Goodbye
Rock, Pretty Baby
The Bad Seed
1955 The Girl Rush

TV seriály

1996 Superman (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
Highcliffe Manor (TV seriál)
1977 Forever Fernwood (TV seriál)
1976 Mary Hartman, Mary Hartman (TV seriál)
The Practice (TV seriál)
1975 One Day at a Time (TV seriál)
1972 The Brian Keith Show (TV seriál)
1964 The Twilight Zone (TV seriál)
Black Leather Jackets (S05E18)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
Walt Disney Presents: Annette (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)

Dokumentární

2002 Intimate Portrait: Bonnie Franklin (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

TV pořady

1994 The 46th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)
1993 The 45th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace