foto

Elizabeth Weinstein

  • nar. 13.9.1979 (37 let)
    North Vancouver, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 This Is Your Death
2016 Candiland
Cradle of Lies
2015 Garage Sale Mystery: The Deadly Room (TV film)
2014 Let’s Dance All In
2013 Found
2012 Tohle je válka!
2011 Zrození Planety opic
2010 Goblin (TV film)
2006 Rodina na útěku (TV film)

TV seriály

2017 Frequency (TV seriál)
Harmonic (E12)
2016 Batesův motel (TV seriál)
Dobrou noc, máti (S04E02)
2013 Lovci duchů (TV seriál)
Taxi Driver (S08E19)
2012 Adresa: L.A. (TV seriál)
Arrow (TV seriál)
Konec roku (S01E09)
2011 Kauzy podle Kate (TV seriál)
2009 Dobrá manželka (TV seriál)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
2004 Láska je Láska (TV seriál)
2003 Hvězdná brána (TV seriál)
Právo na zrození (S07E10)
2001 Smallville (TV seriál)
1998 Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace