foto

Barbara Morrison

  • nar. 1.10.1907
    Weston-Super-Mare, Somerset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 12.3.1992 (84 let)
    Woodland Hills, Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Darktown Strutters
1973 Motýlek
1971 Kouzelná slečna Priceová
The Marriage of a Young Stockbroker
1970 Letiště
1968 The Wicked Dreams of Paula Schultz
1967 Pan Fitzwilly
1966 Útok na Queen Mary
1965 Do Not Disturb
1964 My Fair Lady
1963 Seznam Adriana Messengera
1962 Don't Knock the Twist
Spiral Road, The
1961 Honeymoon Machine, The
Twist Around the Clock
1959 These Thousand Hills
1957 Something of Value
1955 A Man Called Peter
Prince of Players
1953 City Beneath the Sea
No Escape
Odtud až na věčnost
Project Moonbase
1952 Holiday for Sinners
Lady Possessed
1947 Neporažená
Welcome Stranger
1946 Double Rhythm
Golden Slippers

TV seriály

1976 Arthur Hailey's the Moneychangers (TV seriál)
Captains and the Kings (TV seriál)
1975 Switch (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Batman (TV seriál)
The Pruitts of Southampton (TV seriál)
1965 Convoy (TV seriál)
Green Acres (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Honey West (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Petticoat Junction (TV seriál)
1962 Our Man Higgins (TV seriál)
The Beverly Hillbillies (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
Cavender is Coming (S03E36)
1960 Checkmate (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Pete and Gladys (TV seriál)
1959 Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Not for Hire (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Betty Hutton Show (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Meet McGraw (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Screen Directors Playhouse (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
Duffy's Tavern (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Private Secretary (TV seriál)
1952 My Little Margie (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)
1947 Borden Show, The (TV seriál)

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
1951 The Red Skelton Show (TV pořad)
1950 The Colgate Comedy Hour (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace