foto

Don Hanmer

  • nar. 17.10.1919
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 24.5.2003 (83 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Caddie Woodlawn
Homer a Eddie
1984 Kočičí zlato
1981 Hellinger's Law (TV film)
1980 Hustler of Muscle Beach, The (TV film)
1976 Nedokončená novela
1975 Murder on Flight 502 (TV film)
1974 Newman's Law
1973 Motýlek
Six Million Dollar Man: Wine, Women and War, The (TV film)
1971 Jeď, řekl
1968 Counterfeit Killer, The
1967 Code Name: Heraclitus (TV film)
1955 Alice in Wonderland (TV film)
Vom Himmel gefallen
1945 Time to Kil

TV seriály

1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 China Beach (TV seriál)
High Mountain Rangers (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Jigsaw John (TV seriál)
Rich Man, Poor Man - Book II (TV seriál)
1975 The Blue Knight (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1972 Banacek (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Kung Fu (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Nancy (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
The Young Lawyers (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Run for Your Life (TV seriál)
1964 Bewitched (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Breaking Point (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Insight (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Screen Directors Playhouse (TV seriál)
Star Tonight (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Justice (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Miss Susan (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Danger (TV seriál)
The Web (TV seriál)
1949 Man Against Crime (TV seriál)
Suspense (TV seriál)
The Big Story (TV seriál)
1948 Actor's Studio (TV seriál)
Studio One (TV seriál)
The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
1946 Lights Out (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace