foto

Raphaëlle Desplechin

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2021 Connemara
2019 Curiosa
2018 Náš boj
2017 Pris de court
2014 Sex v Paříži
2013 Rock the Casbah
2010 Turné
2009 Douce France (TV film)
2008 Dům u dálnice
2007 Les Mariées de l'isle Bourbon (TV film)
2006 Pomoc, děti se vracejí! (TV film)
2005 Letadlo
2001 Bella ciao

TV seriály

2013 Alias Caracalla, au coeur de la Résistance (TV seriál)
Rex (Jean Moulin), mon patron (E02)
2010 Fais pas ci, fais pas ça (TV seriál)
Aimez-vous Chopin ? (S03E06)
2009 Vénus & Apollon (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)

Dokumentární

2005 Lira, lira pas (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky