foto

Sheila Hancock

  • nar. 22.2.1933 (86 let)
    Blackgang, Wight, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The More You Ignore Me
2017 Edie
The Dark Mile
2016 This Beautiful Fantastic
2013 Delicious
2012 Nellie & Melba (TV film)
2010 Words of the Blitz
2008 Chlapec v pruhovaném pyžamu
2006 Po Tomášovi (TV film)
2004 Ano
2002 Návnada (TV film)
2001 Russian Bride, The (TV film)
Svatba za všechny peníze (TV film)
1999 Alenka v říši divů (TV film)
Hold Back the Night
1997 Love and Death on Long Island
1995 Nebezpečná dáma
1994 Obchodní záležitost
1990 Tři muži a mladá dáma
1988 Buster
Jestřábi
Love Child, The
Rivals, The (TV film)
1987 Making Waves
1980 Comedy Tonight (TV film)
The Wildcats of St. Trinian's
1970 Take a Girl Like You
1968 The Anniversary
1967 Jak jsem vyhrál válku
1964 Carry On Cleo
Night Must Fall
The Moon-Spinners
1962 Twice Round the Daffodils
1961 Girl on the Boat, The
1960 Buldočí plémě
Doctor in Love
Light Up the Sky!

TV seriály

2019 Delicious (TV seriál)
Episode 4 (S03E04)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
2018 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S03E01)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (4)
2017 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S02E01)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (4)
Endeavour (TV seriál)
Sklizeň (S04E04)
2016 Delicious (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)
2014 Remember Me (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
Nellie and Melba (S01E02)
2011 North by Northamptonshire (TV seriál)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2007 Fallen Angel (TV seriál)
2004 Feather Boy (TV seriál)
2003 Čtyřicítka na krku (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2001 Bedtime (TV seriál)
2000 The Thing About Vince (TV seriál)
1998 Close Relations (TV seriál)
1995 The Buccaneers (TV seriál)
1994 Room 101 (TV seriál)
1993 Brighton Belles (TV seriál)
Comedy Playhouse (TV seriál)
1992 Gone to Seed (TV seriál)
Svět Petra Králíčka a jeho přátel (TV seriál)
1991 My Kingdom for a Horse (TV seriál)
1989 Bradley (TV seriál)
1985 Theatre Night (TV seriál)
1972 But Seriously, It's Sheila Hancock (TV seriál)
Scoop (TV seriál)
1971 Now, Take My Wife (TV seriál)
1970 Menace (TV seriál)
1969 Mr. Digby Darling (TV seriál)
1968 Beryl Reid Says Good Evening (TV seriál)
1967 Báječná parta (TV seriál)
1965 The Bed-Sit Girl (TV seriál)
1961 Comedy Playhouse (TV seriál)
The Rag Trade (TV seriál)

Dokumentární

2013 Doctor Who: The Doctors Revisited (TV seriál)
2004 Kdo myslíš, že jsi? (TV seriál)
2002 The John Thaw Story (TV film)
1998 Kenneth Williams: A Life On the Box (TV film)
1982 Playing Shakespeare (TV seriál)

TV pořady

2007 The Alan Titchmarsh Show (TV pořad)
2006 The ONE Show (TV pořad)
2004 Jeremy Vine Meets... (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace