foto

Pierre Milon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Illettré (TV film)
2017 Aurore
La Villa
Lekce
2016 Léto všech mých rodičů
Marion, 13 ans pour toujours (TV film)
2015 Une histoire de fou
2014 Au fil d'Ariane
Lou ! Journal infime
Week-ends
2013 Un beau dimanche
2012 Foxfire, confessions d'un gang de filles
2011 E-Love (TV film)
Joseph l'insoumis (TV film)
Sněhy Kilimandžára
2010 Cigarettes et bas nylons (TV film)
Fracture
2009 Armáda zločinu
Belle vie, La (TV film)
Unesený
2008 Lady Jane
Mezi zdmi
Un barrage contre le Pacifique
2007 Dům
Sans moi
2006 Inconnue de la départementale (TV film)
Je hais les parents (TV film)
Právo slabšího
Voyage en Arménie, Le
2005 Les Mauvais joueurs
Nègre de Molière, Le (TV film)
Riviera
Vers le sud
2004 Ennemi naturel, L'
2003 Dear Hunter
Qui a tué Bambi?
2002 Après la vie
Cavale
Můj skutečný život v Rouenu
Sous mes yeux (TV film)
Un Couple épatant
2001 Emploi du temps, L'
Jeunesse dorée
Ligne 208
On appelle ça... le printemps
2000 Les Cendres du paradis
Petite chérie
Quand on sera grand
1999 Le Petit voleur
Les Etrangers (TV film)
1997 2000 očima ...: Krvelačné ostrovy
1996 Mes 17 ans (TV film)
1995 Jeux de plage
Muriel fait le désespoir de ses parents
1994 Intimité
Pas de perdant
Všichni na demonstraci
1993 Villégiature

TV seriály

2013 Policajtka Barbie (TV seriál)
Účel světí prostředky (S01E08)
Případ dvou milenců (S01E07)
Bohatý ten, kdo nic nedluží (S01E06)
2009 Histoires de vies (TV seriál)
2008 Nicolas Le Floch (TV seriál)
1996 L'@mour est à réinventer (TV seriál)

Dokumentární

1994 Veillées d'armes

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace