foto

Brad Savage

  • nar. 9.12.1965 (53 let)
    Livonia, Michigan, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2002 Blair Witch Mountain Project, The
1985 Playing with Fire (TV film)
1984 Rudý úsvit
1982 Bratrská výpomoc (TV film)
1979 Prokletí Salemu (TV film)
1978 Return from Witch Mountain
1977 Ostrovy uprostřed proudu
1976 Christmas in Disneyland (TV film)
Odpočítávání smrti
Ozvěna léta
Únos naruby
1975 All Together Now (TV film)
Knedlíková banda
My Father's House (TV film)
Okno do nebe
1974 Another April (TV film)
1973 The Bait (TV film)
1954 Sedm nevěst pro sedm bratrů

TV seriály

2013 Laskavý dotek (TV seriál)
Save a Horse, Ride a Cowboy (S02E09)
1983 Lottery! (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1981 Aloha Paradise (TV seriál)
Simon & Simon (TV seriál)
1980 Mork & Mindy (TV seriál)
Clerical Error (S02E24)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Lou Grant (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 The Tony Randall Show (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Bob & Carol & Ted & Alice (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
Ghost Story (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky