foto

Ken Berry

  • nar. 3.11.1933
    Moline, Illinois, USA
  • zem. 1.12.2018 (85 let)
    Burbank, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Eunice (TV film)
1979 Featherstone's Nest (TV film)
1978 Kocour z vesmíru
1977 Guardian of the Wilderness
Love Boat II, The (TV film)
1974 Herbie a stará dáma
1973 Letters from Three Lovers (TV film)
1972 Every Man Needs One (TV film)
Once Upon a Mattress (TV film)
1971 Reluctant Heroes, The (TV film)
1969 Hello Down There
Wake Me When the War Is Over (TV film)
1964 Calhoun: County Agent (TV film)
The Lively Set
1962 Dva na houpačce

TV seriály

1998 Maggie Winters (TV seriál)
1997 Batman (TV seriál)
1992 The Golden Girls (TV seriál)
Old Boyfriends (S07E14)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1983 Mama's Family (TV seriál)
1981 Gimme a Break! (TV seriál)
1978 Apple Pie (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
Life and Times of Grizzly Adams, The (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1975 Ellery Queen (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1971 Mickeyho přátelé (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
The Brady Bunch (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
1967 The Danny Thomas Hour (TV seriál)
The Woody Woodbury Show (TV seriál)
1965 F Troop (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
The Rogues (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Ensign O'Toole (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1961 Alcoa Premiere (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Gertrude Berg Show (TV seriál)
1960 Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Peter Loves Mary (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Hennesey (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1958 The Ann Sothern Show (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)

Host

TV pořady

1976 The Sonny and Cher Show (TV pořad)
1975 The Jim Stafford Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tattletales (TV pořad)
1972 The Julie Andrews Hour (TV pořad)
The Ken Berry 'Wow' Show (TV pořad)
1971 The Sonny and Cher Comedy Hour (TV pořad)
This Is Your Life (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
The Andy Williams Show (TV pořad)
The Engelbert Humperdinck Show (TV pořad)
The Jim Nabors Hour (TV pořad)
The Leslie Uggams Show (TV pořad)
1968 It Takes Two (TV pořad)
1967 Dateline: Hollywood (TV pořad)
The Carol Burnett Show (TV pořad)
1965 The Dean Martin Show (TV pořad)
The Hollywood Squares (TV pořad)
1964 The Hollywood Palace (TV pořad)
1963 Art Linkletter Show, The (TV pořad)
1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)
The Mike Douglas Show (TV pořad)
1958 The Chevy Showroom Starring Andy Williams (TV pořad)
The Garry Moore Show (TV pořad)
1948 Toast of the Town (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace