foto

Janusz Sosnowski

  • nar. 11.4.1947 (73 let)
    Varšava, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Sługi wojny
2013 Polská sibiriáda
2010 Král z ostrova Bastøy
2007 Ranczo Wilkowyje
2006 Kto nigdy nie żył...
2005 Karol (TV film)
2001 Quo Vadis
2000 Aberdeen
1999 Wrota Europy
1998 Billboard
1997 Czas zdrady
Szczęśliwego Nowego Jorku
1996 Panna Nikt
Pestka
1995 Nula stupňů Kelvina
1992 Kim byl Joe Luis?
Sprawa kobiet (TV film)
1991 Enfants du vent, Les
Ferdydurke
1990 The Rainbow Thief
1989 Kotia päin
1988 Wherever You Are...
1987 Kingsajz
1986 Huomenna
Kronika milostných nehod
1985 Dom wariatów
1984 Pessi ja Illusia
Rok klidného slunce
1983 Sexmise
1982 Výslech
1981 From a Far Country
W bialy dzien
1980 Lekce mrtvého jazyka
Noční tíseň
1979 Bezposrednie polaczenie (TV film)
Córka albo syn (TV film)
Klinč
Niewdziecznosc (TV film)

TV seriály

2016 Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
další epizody (13)
2015 Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (13)
2013 Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (13)
2012 Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (13)
2011 Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przewroty kopernikańskie (S05E11)
další epizody (13)
2009 Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (13)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
2007 Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (13)
2001 Kocham Klare (TV seriál)
1992 Police Secrets (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2005 Karol (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky