foto

Edward Żentara

  • nar. 18.3.1956
    Sianów, Polsko
  • zem. 25.5.2011 (55 let)
    Tarnów, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Trik
2008 Czarny
2005 Nie ma takiego numeru
Papež Jan Pavel II. (TV film)
2003 Show
2000 Wyrok na Franciszka Klosa (TV film)
1998 Germans
Złoto dezerterów
1996 Pestka
Pokuszenie
1992 Enak
Piękna nieznajoma
1991 Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Ach, Carmelo!
Marie Grubbe (TV film)
1989 Je těžké být Bohem
Vítězství ducha
1988 Bez grzechu
Opowiesc Harleya
1987 Aniol w szafie
Jedenaste przykazanie (TV film)
Zygfryd
Łuk Erosa
1986 C.k. dezertéři
Sekerezáda
1985 Plukovník Redl
Sám medzi svými
1983 Austeria
Wedle wyroków twoich...
1982 Karate po polsku
1981 Velký běh

TV seriály

2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
2005 Warto kochać (TV seriál)
2004 Dziki (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Rozcestí (E08)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 Sukces (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Ekstradycja 3 (TV seriál)
13 posterunek (TV seriál)
Komisja Lekarska (E07)
1993 Zlatá horečka (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)
1979 W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Rodina Polanieckých (TV seriál)

Dokumentární

2005 Osvětim: nacisté a konečné řešení (TV seriál)
Rozkazy a iniciativy (E02)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky