foto

Jan Jankowski

  • nar. 2.6.1961 (59 let)
    Zduńska Wola, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milost
2002 Mosty lásky (TV film)
2000 To my
1999 Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Prostytutki
1995 Awantura o Basię
Nic směšného
1993 Vent d'est
1991 Femina
Obywatel świata
Pohřeb bramboru
Rozmowy o milosci (TV film)
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Kaj's fødselsdag
Mów mi Rockefeller
1988 Opowiesc Harleya
Pan Kaňka ve vesmíru
Trójkat bermudzki
1987 Komediantka
1986 Hřišníkovy soukromé paměti
Prywatne śledztwo
Republika nadziei
Sceny dzieciece z zycia prowincji
1985 Cesty pana Kaňky
Kobieta z prowincji
Rośliny trujące (TV film)
Sám medzi svými
1984 To tylko rock

TV seriály

2021 Na dobre i na złe (TV seriál)
Przespać życie (S22E23)
2020 Archiwista (TV seriál)
Nie całkiem ślepa Temida (E04)
Lepsza połowa (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Episode 4 (S01E04)
W rytmie serca (TV seriál)
Co z oczu, to z serca (S06E10)
Portret podwójny (S06E08)
Czas łagodzi smutek (S06E01)
2019 W rytmie serca (TV seriál)
Boisz się? (S05E13)
Rodzinne tajemnice (S05E12)
Grzechy przeszłości (S05E10)
další epizody (6)
O mnie się nie martw (TV seriál)
Episode 10 (S10E10)
Episode 9 (S10E09)
Episode 8 (S10E08)
další epizody (5)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Wielki Zderzacz Hadronów (S34E10)
Zamach (S34E04)
2018 Blondynka (TV seriál)
Miłosna pieśń głuszca (S06E10)
Koniec świata jest co dzień (S06E08)
Nad rzekami Babilonu... (S06E05)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kto pierwszen ten lepszen (S32E08)
Grzmot (S32E06)
2017 Blondynka (TV seriál)
Gdy wracają duchy (S06E02)
Nareszcie w domu (S06E01)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Mężczyzna w kapeluszu (S31E12)
Fachowiec (S31E09)
Zmiana czasu (S31E04)
další epizody (7)
2016 Bodo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
It’s showbusiness (S02E07)
Powiedz TAK! (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Kolędniki (S29E12)
Motywator (S29E11)
Koszmar (S29E06)
další epizody (5)
2015 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Małpia grypa (S27E06)
Magiel (S26E04)
2014 Świat według Kiepskich (TV seriál)
Świece na wietrze (S25E08)
Sceny z życia małżeńskiego (S24E06)
2013 Komisarz Alex (TV seriál)
Ostatni gem (S04E09)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Ferdydurka (S23E01)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
Reguły gry (TV seriál)
Fucha Nataszy (E15)
Poznaj moją mamę (E14)
Winda do nieba (E13)
další epizody (15)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Bełkot (S21E04)
Moje kiepskie życie (S21E01)
Krzyżacy (S20E09)
2011 Hotel 52 (TV seriál)
Episode 7 (S03E07)
Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (7)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Pożegnanie z Afryką (S19E07)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Więzienna przeszłość (S03E12)
2008 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Zemsta (S01E11)
2007 Determinator (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (8)
Fala zbrodni (TV seriál)
Każdy płaci swoją cenę (S05E03)
Głowa za milion dolarów (S05E02)
2006 My Baby (TV seriál)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narodziny (S05E15)
Prawo dziecka... (S05E11)
Transakcja... (S05E07)
další epizody (9)
Fala zbrodni (TV seriál)
Dama pik (S04E29)
Pocałunek Judasza (S04E28)
Na wschodzie bez zmian (S04E25)
další epizody (4)
2005 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Narzeczona, cz. 1 (S04E29)
Oko za oko, cz. 2 (S04E28)
Oko za oko, cz. 1 (S04E27)
další epizody (28)
2004 Kryminalni (TV seriál)
Jubiler (S01E04)
Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Swaty (S02E16)
Zemsta (S02E15)
Obcy i swoi (S02E13)
další epizody (7)
Pierwsza miłość (TV seriál)
Daleko od noszy (TV seriál)
Gest sponsora (S01E04)
2003 Sąsiedzi (TV seriál)
Piękna nieznajoma (S01E28)
2002 As (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Próba miłości (S01E12)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Tajemnica Sagali (TV seriál)
Wszystkie części mocy (E14)
Labirynt snów (E13)
Kamień Saturna (E12)
další epizody (10)
Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1993 Czterdziestolatek. Dwadzieścia lat później (TV seriál)
Za kulisami, czyli bisnesswoman (E06)
1990 Dekalog (TV seriál)
Dekalog IX (E09)
1988 Mistr a Markétka (TV seriál)
W labiryncie (TV seriál)
1985 Republika Ostrowska (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky