foto

Jan Jankowski

  • nar. 2.6.1961 (57 let)
    Zduńska Wola, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Milost
2002 Mosty lásky (TV film)
2000 To my
1999 Na plebanii w Wyszkowie 1920
1997 Prostytutki
1995 Awantura o Basie
Nic směšného
1993 Vent d'est
1991 Femina
Obywatel świata
Pohřeb bramboru
Rozmowy o milosci (TV film)
1990 Bal na dworcu w Koluszkach
Kaj's fødselsdag
Mów mi Rockefeller
1988 Opowiesc Harleya
Pan Kaňka ve vesmíru
Trójkat bermudzki
1987 Komediantka
1986 Hřišníkovy soukromé paměti
Prywatne śledztwo
Republika nadziei
Sceny dzieciece z zycia prowincji
1985 Cesty pana Kaňky
Kobieta z prowincji
Rośliny trujące (TV film)
Sám medzi svými
1984 To tylko rock

TV seriály

2016 Bodo (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
Druga szansa (TV seriál)
Kłopoty to moja specjalność (S02E08)
It’s showbusiness (S02E07)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 11 (S01E11)
2011 Czas honoru (TV seriál)
Złoty konwój (S04E13)
Dziewczyna z perłą (S04E12)
Ostatnia podróż (S04E11)
další epizody (7)
2007 Determinator (TV seriál)
2004 Pensjonat pod Różą (TV seriál)
Pierwsza miłość (TV seriál)
2003 Fala zbrodni (TV seriál)
2002 As (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
Čto skazal pokojnik (TV seriál)
1999 Czulosc i klamstwa (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1994 Radio Romans (TV seriál)
1990 Mistr a Markétka (TV seriál)
1988 Dekalog (TV seriál)
Dekalog IX (E09)
W labiryncie (TV seriál)
1985 Republika Ostrowska (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace