foto

Matthew Delamere

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Hellraiser: Návrat mrtvých
Trouble with Men and Women, The
2004 Long Firm, The (TV film)
2002 Fields of Gold (TV film)
2001 Dumping Elaine
Murphyho zákon (TV film)
1999 8 1/2 ženy
1997 Gobble (TV film)
Under the Skin
1994 W.S.H. (TV film)
W.S.H. (TV film)
1993 Krajina stínů

TV seriály

2006 Little Miss Jocelyn (TV seriál)
2005 Twisted Tales (TV seriál)
2003 Eyes Down (TV seriál)
2002 MI5 (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2001 Mersey Beat (TV seriál)
Lovci pokladů (TV seriál)
Závod s časem (S02E22)
1999 Holby City (TV seriál)
1998 Comedy Lab (TV seriál)
1996 No Bananas (TV seriál)
Tichý svědek (TV seriál)
1992 Between the Lines (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)
1979 Minder (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace