foto

Albrecht Konrad

  • nar. 1949
    Bielefeld, Severní Porýní-Vestfálsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Berlin, I Love You
2013 Znamení andělů - Miserere
2012 Zettl
2011 Le cochon de Gaza
2010 Muž ve stínu
2009 Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2007 Tajemný poklad Tróje (TV film)
2006 T3I: Tři pátrači a Tajemství ostrova kostlivců
2005 Vom Suchen und Finden der Liebe
Vzdušný most (TV film)
2004 Království prstenu (TV film)
2003 Hitler: Vzestup zla (TV film)
2002 Maurice to zařídí
Na pokraji smrti
2001 Emil a detektivové
Jenseits (TV film)
Zúčtování s minulostí
1999 Aimee a Jaguár
Die Hohe Kunst des Seitensprungs (TV film)
Late Show
1998 Děs v nákupním středisku (TV film)
1996 Detektor lži
Linka smrti
1993 Justice
Tak daleko, tak blízko!
1992 Ruby Cairo
Záblesk
1991 Manta - Der Film
Společná hra
1990 Docteur M.
Pride and Extreme Prejudice (TV film)
1989 Otto - Der Außerfriesische
Saint: Wrong Number, The (TV film)
1988 Der Passagier - Welcome to Germany
1987 Otto - Der Neue Film
1986 Didi na plný plyn
Mashenka
1985 Dostanu tě!
1984 Forbidden
Podoba čistě náhodná
1983 Der Tod kommt durch die Tür (TV film)
Schnelles Geld
Tatort - Fluppys Masche (TV film)
1982 Unerreichbare, Die (TV film)
Voják
1981 Berlin Tunnel 21 (TV film)
Charlotte
Im Regen nach Amerika (TV film)
Po půlnoci
1980 Osamělý rozzlobený policista
Speed Driver

TV seriály

2000 Anke (TV seriál)
Na plný plyn (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
1990 Gorille, Le (TV seriál)
1987 Hafendetektiv (TV seriál)
1986 Kir Royal (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace