foto

Jan Jurewicz

  • nar. 20.10.1954 (66 let)
    Štětín, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Skrytá hra
2014 Służby specjalne
2012 Dozvuky
Křeček
2011 Kop głębiej
Pokaż kotku, co masz w środku
2009 Rewizyta
2007 Ryś
2004 Šrámy
2003 Sukces
2002 Den cvoka
Kariera Nikosia Dyzmy
2001 Pieniądze to nie wszystko
Taming the Floods
2000 Kalipso (TV film)
1999 Ajlawju
Na plebanii w Wyszkowie 1920
Ohněm a mečem
1998 Billboard
Spona
Złoto dezerterów
1997 Brat naszego Boga
1996 Wirus
1995 Cwał
Nic směšného
Plukovník Kwiatkowski
1994 Komedia małżeńska
1993 Czlowiek z...
Polski Crash (TV film)
Schindlerův seznam
Vent d'est
Únos Agáty
1992 Cynga
Enak
Wielka wsypa
1991 Jeszcze tylko ten las
Kuchnia polska
Panny i wdowy
1990 Pas de deux
1989 Fotbalový poker
1988 Cyrk odjezdza
1987 Rykowisko
W zawieszeniu
1986 C.k. dezertéři
Sekerezáda
1985 Mrzonka (TV film)
Pozvání
1984 Czas dojrzewania
1983 Do góry nogami
Léta dvacátá, léta třicátá
Planeta krawiec
Wierna rzeka
1982 Amnestia
Krzyk
Przekleta ziemia
Výslech
1981 Nezvaná
Przypadki Piotra S. (TV film)
Stacja (TV film)
Velký běh
1980 Konstanta
Kontrakt (TV film)
1971 Jagoda w miescie (TV film)

TV seriály

2015 Speciální jednotka (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
2010 Ojciec Mateusz (TV seriál)
Strach na scenie (S03E09)
2009 Synowie (TV seriál)
Dieta (S01E11)
39 i pół (TV seriál)
Wymiar sprawiedliwości (S03E03)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Zimna wojna (E73)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zawód na całe życie (S11E06)
2008 Faceci do wzięcia (TV seriál)
Egzorcystów dwóch (E63)
Pitbull (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Glina (TV seriál)
Episode 9 (S02E09)
Episode 6 (S02E06)
Świat według Kiepskich (TV seriál)
Krótki dzień pracy (S14E13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
Faceci do wzięcia (TV seriál)
Siła reklamy (E37)
Hela w opałach (TV seriál)
Roman supertata (S03E06)
2006 Egzamin z życia (TV seriál)
Episode 20 (S04E20)
Episode 10 (S03E10)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (4)
2005 Boża podszewka II (TV seriál)
Episode 2 (E02)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Tenisistka (S07E08)
Chorobliwy strach (S07E04)
2004 Dziupla Cezara (TV seriál)
Szczęśliwy dzień (E08)
Kryminalni (TV seriál)
Sponsor (S01E10)
Stacyjka (TV seriál)
Rekordzista (E03)
Daleko od noszy (TV seriál)
Dieta pełnotłusta (S02E02)
Malutka piątka (S02E01)
2002 Den förste zigenaren i rymden (TV seriál)
Na dobre i na złe (TV seriál)
Zaręczynowy pierścionek (S04E35)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
Marzenia do spełnienia (TV seriál)
2000 Miodowe lata (TV seriál)
Napad (S04E14)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Burza i upał (E09)
1997 Sposób na Alcybiadesa (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
Episode 3 (E03)
1991 Panny i wdowy (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1986 Na klopoty... Bednarski (TV seriál)
1984 Popielec (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky