foto

Nikolaus Glowna

  • nar. 1961
    Mnichov, Bavorsko, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Matula - Tod auf Mallorca (TV film)
2017 Brandnächte (TV film)
2016 Ein Kommissar kehrt zurück (TV film)
Léto na Floridě (TV film)
2013 Mephisto-Effekt
2012 Tod einer Polizistin (TV film)
Um Himmels Willen - Mission unmöglich (TV film)
2011 Der Verdacht (TV film)
IK1 - Turisté v nebezpečí (TV film)
Restrisiko (TV film)
2010 C.I.S. - Chaoten im Sondereinsatz (TV film)
2009 Sopka (TV film)
2008 Die dunkle Seite (TV film)
Rosa Roth - Der Fall des Jochen B. (TV film)
2006 Das Haus der schlafenden Schönen
Die Tote vom Deich (TV film)
2005 Liebe nach dem Tod (TV film)
Mord am Meer (TV film)
2003 Africká láska (TV film)
Der Aufstand (TV film)
2002 Když se láska vytrácí (TV film)
Polizeiruf 110 - Wandas letzter Gang (TV film)
Tatort - Bienzle und der Tag der Rache (TV film)
2001 Liebe. Macht. Blind. (TV film)
Planet der Kannibalen
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
1999 Bangkok - Ein Mädchen verschwindet (TV film)
Kopp, Der (TV film)
Tobias Totz und sein Löwe
1998 Der Campus
Lonny, der Aufsteiger (TV film)
Sólo pro klarinety
1997 Stalo se za bílého dne (TV film)
Teneriffa - Tag der Rache (TV film)
1996 Der Mörder und die Hure (TV film)
Tödliche Wende (TV film)
Zwei vom gleichen Schlag (TV film)
1995 Sandmann - Duch z pohádky (TV film)
1994 Der letzte Kosmonaut (TV film)
Lauras Entscheidung (TV film)
Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
1993 Dann eben mit Gewalt (TV film)
Gefährliche Verbindung (TV film)
1992 Brocken, Der
Nächtliche Besucher, Der
1991 Místo činu - Smrt v řezačce (TV film)
Scheidung a la carte (TV film)
Tod kam als Freund, Der (TV film)
1990 Anderer Liebhaber, Ein (TV film)
Der Neue Mann (TV film)
1989 Frau für Alfie, Eine
1988 Im Jahr der Schildkröte
Unter Palmen
1987 The Shadow of Your Smile
1986 Maschenka

TV seriály

2015 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Das verschwundene Kind (E10)
Správná dvojka (TV seriál)
Tödliche Verführung (E60)
2014 Helen Dorn (TV seriál)
Unter Kontrolle (E02)
Das dritte Mädchen (E01)
Alles Klara (TV seriál)
Der letzte Stempel (S02E16)
Letzte Ruhe Lotussitz (S02E15)
Wikinger und Indianer (S02E14)
další epizody (5)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Falsche Liebe (E09)
Správná dvojka (TV seriál)
Der Freitagsmann (E58)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Der allerletzte Gast (S02E11)
Der Brockengeist (S02E10)
Das Opfer vom Regenstein (S02E09)
další epizody (11)
2012 Alles Klara (TV seriál)
BioTot (S01E16)
Tod in Lilliput (S01E15)
Die falsche Braut (S01E14)
další epizody (16)
Die Chefin (TV seriál)
2010 Einsatz in Hamburg (TV seriál)
Rot wie der Tod (E13)
2008 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Böse Mädchen (E03)
2007 Unter anderen Umständen (TV seriál)
Bis dass der Tod euch scheidet (E02)
2006 Stolberg (TV seriál)
Unter anderen Umständen (TV seriál)
Unter anderen Umständen (E01)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Gnadenlos (S05E05)
Zahltag (S05E03)
Bittere Wahrheit (S05E02)
další epizody (4)
2004 Vyšetřovatel (TV seriál)
Schönheitsfehler (S04E06)
Nachtschwimmer (S04E05)
Wilsberg (TV seriál)
Tod einer Hostess (E11)
2003 Vyšetřovatel (TV seriál)
Absender unbekannt (S03E05)
Der Traum vom Glück (S03E04)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Vyšetřovatel (TV seriál)
Zweikampf (S01E05)
Tödliche Schuld (S01E03)
Auge um Auge (S01E02)
další epizody (4)
1998 Mordkommission (TV seriál)
Bella Block (TV seriál)
Auf der Jagd (E05)
1996 Deutschlandlied (TV seriál)
1995 Eine Frau wird gejagt (TV seriál)
Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Faust (TV seriál)
Rosa Roth (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Eurocops (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2012 Podvodník
2005 Die Letzte Schlacht (TV film)
2000 Deutschlandspiel (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky