foto

Marta Lipińska

  • nar. 14.5.1940 (80 let)
    Boryslav, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ekspedycja (TV film)
2013 Stacja Warszawa
2009 Popiełuszko. Wolność jest w nas
2007 Ranczo Wilkowyje
Ryś
2006 Ja wam pokażę!
2004 Už nikdy!
2003 Superprodukcja
2002 Miss mokrego podkoszulka (TV film)
1996 Opowieści weekendowe: Damski interes (TV film)
1988 Powrót do Polski (TV film)
1987 Nad Niemnem
1984 Synteza
1982 Dolina Issy
1981 Úkryt (TV film)
1970 Romantikové
1967 Sciana czarownic
1966 Katastrofa
Pieklo i niebo
1965 Goraca linia
Salto
1964 Rozwodów nie bedzie
Wiano
1963 Červené barety
1962 Hlas ze záhrobí

TV seriály

2019 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Znowu razem? (S04E13)
Rozstaje dróg (S04E12)
Rozprawa (S04E11)
další epizody (11)
2018 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Zemsta jest rozkoszą bogów (S03E13)
Być albo nie być (S03E12)
Powrót do normy (S03E11)
další epizody (8)
2017 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Jedna za wszystkie (S02E13)
Zaciąg ukraiński (S02E12)
Metody naukowe (S02E11)
další epizody (9)
2016 Ranczo (TV seriál)
Cuda, cuda ogłaszają (S10E13)
Ochotnicza straż kobiet (S10E12)
Klauzula sumienia (S10E11)
další epizody (13)
2015 Dziewczyny ze Lwowa (TV seriál)
Kropla przepełnia czarę (S01E13)
Delikatna kwestia demencji (S01E12)
Międzynarodowy biznes (S01E11)
další epizody (6)
Ranczo (TV seriál)
Złoty róg (S09E13)
Grzechy miłości (S09E12)
Brzytwa dla tonącego (S09E11)
další epizody (13)
2014 Ranczo (TV seriál)
Wielkie otwarcie (S08E13)
Nie rzucaj ziemi, skąd twój ród (S08E12)
Jedźmy, nikt nie woła (S08E11)
další epizody (13)
2013 Ranczo (TV seriál)
Droga przez stos (S07E13)
Trudne powroty (S07E12)
Czas konspiry (S07E11)
další epizody (13)
2012 Ranczo (TV seriál)
Poród amatorski (S06E13)
Przywódce (S06E12)
Tchnienie Las Vegas (S06E11)
další epizody (13)
2011 Ranczo (TV seriál)
Pakt z czartem (S05E13)
Nad Solejuków i Wargaczów domem (S05E12)
Przymus rekreacji (S05E10)
další epizody (11)
2010 Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
2009 Siostry (TV seriál)
Jesienne imieniny (E13)
Ojciec drzew (E12)
Dowód na istnienie (E11)
další epizody (13)
Ranczo (TV seriál)
Zemsta i wybaczenie (S04E13)
Fałszerze uczuć (S04E12)
Kontratak (S04E11)
další epizody (12)
Niania (TV seriál)
Wielki finał, cz. 2 (S09E07)
Wielki finał, cz. 1 (S09E06)
Seksowna mamuśka (S08E20)
další epizody (7)
2008 Ranczo (TV seriál)
Szczęśliwe rozwiązanie (S03E13)
Złoty deszcz (S03E12)
Zrozumieć kobietę (S03E11)
další epizody (13)
2007 Ranczo (TV seriál)
Zgoda po polsku (S02E13)
Plan awaryjny (S02E12)
Siła władzy (S02E11)
další epizody (13)
2006 Ranczo (TV seriál)
Wielkie wybory (S01E13)
Honor gminy (S01E12)
Wspólny wróg (S01E11)
další epizody (10)
2004 Całkiem nowe lata miodowe (TV seriál)
Narodziny (E17)
Szkoła rodzenia (E14)
Zaproszenie (E07)
další epizody (4)
1999 Palce lizać (TV seriál)
Miodowe lata (TV seriál)
Pieśń strudzonego renifera (S03E14)
Fatum, Los, Przeznaczenie (S03E10)
Duży miś (S03E07)
další epizody (7)
1998 Miodowe lata (TV seriál)
Ptak na parapecie (S01E10)
Witaj mamo (S01E06)
1989 Janka (TV seriál)

Dokumentární

1969 Zbyszek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky