foto

Assumpta Serna

  • nar. 16.9.1957 (60 let)
    Barcelona, Cataluña, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Red de libertad
2016 Ejhle, opice! (TV film)
Servicio de habitaciones
2011 Atrapats (TV film)
2009 Nejistota
2008 Komisař De Luca: Nepovolené vyšetřování (TV film)
Un si beau voyage
2007 Vicerè, I
2005 Don Quichotte ou Les mésaventures d'un homme en colère (TV film)
Ladič pian zemětřesení
2004 Chain of Command
Une autre vie (TV film)
2003 Intermittenze del cuore, Le
Jindřich VIII. (TV film)
Teresa Teresa
2002 Single Again
2001 Calígula (TV film)
Germanes de sang (TV film)
Nana (TV film)
Padre
2000 Toreador zkázy
1999 Nanà (TV film)
Proč právě já?
1998 Subjúdice
1997 Momentos robados
1996 Como un relámpago
Čarodějky
Enfant sage, L' (TV film)
Managua
Tot verí
1995 Les cent et une nuits de Simon Cinéma
Střelec
Tajní operátoři (TV film)
1994 Dernier jour de la victime
Desvío al paraíso
Kráska z baru
Nostradamus
Sharpova rota (TV film)
Sharpův nepřítel (TV film)
Strážce moudrosti (TV film)
Zelený Jindřich
1993 Sharpovi střelci (TV film)
Sharpův orel (TV film)
1992 Adelaide
À quoi tu penses-tu?
Drug Wars: The Cocaine Cartel (TV film)
El maestro de esgrima
Havanera 1820
Chain of Desire
Nuit de l'océan, La
Revolver (TV film)
1991 Home de neó, L'
Rossini! Rossini!
1990 Day of Reckoning, The (TV film)
Yo, la peor de todas
1989 Smyslná orchidej
1987 Balada da Praia dos Cães
Brute, La
Furia de un dios, La
La veritat oculta
Qui t'estima, Babel?
1986 Leune fille et l'enfer, La
Lola
Lucky Ravi
Lulú de noche
Matador
1985 Crónica sentimental en rojo
Extramuros
Vieja música, La
1984 Bajo en nicotina
Jardín secreto, El
1983 Cercle des passions, Le
Coto de caza
Pájaros de ciudad
Soldados de plomo
1982 Sladké chvíle
1981 Dos y dos, cinco
Patrimonio nacional
Rebelión de los pájaros, La
1980 Pepi, Luci, Bom y otras chicas del montón
1979 Salut i força al canut
1978 Orgía, La

TV seriály

2014 Borgia (TV seriál)
1507 (S03E14)
1504 (S03E11)
1503, Part Two (S03E10)
další epizody (12)
2013 Borgia (TV seriál)
Who Is Like God? (S02E12)
The Seven Sorrows (S02E11)
The Assumption (S02E10)
další epizody (10)
2011 Borgia (TV seriál)
Vzestup hada (S01E12)
Boží monstrum (S01E11)
Zázraky (S01E10)
další epizody (11)
2009 90-60-90. Diario secreto de una adolescente (TV seriál)
1990 Para Elisa (TV seriál)
1989 Bílá válka (TV seriál)
1988 Valentina (TV seriál)
1983 Encargo original, Un (TV seriál)

Dokumentární

2010 Spanish Hollywood
2004 Retrato de Carlos Saura

TV pořady

2007 Memòries de la tele (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace