foto

Marian Glinka

  • nar. 1.7.1943
    Varšava, Polsko
  • zem. 23.6.2008 (64 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Ryś
2003 Superprodukcja
2002 Haker
Jak to się robi z dziewczynami
2001 Quo Vadis
Zaklínač
2000 Zólty szalik (TV film)
1999 Kiler a ten druhý
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
1993 Schindlerův seznam
1991 V.I.P.
1988 Czarodziej z Harlemu
Pan Kaňka ve vesmíru
1987 Misja specjalna
Rykowisko
1986 Republika nadziei
1985 Cesty pana Kaňky
Milosc z listy przebojów
Tato, nie bój się dentysty
1984 Akademie pana Kaňky
1983 Léta dvacátá, léta třicátá
Szczesliwy brzeg
1981 Boldyn
Czwartki ubogich
1980 Kluk nebo holka?
1979 Zerwane cumy
1978 Hallo Szpicbródka, czyli ostatni wystep Króla Kasiarzy
Haló, Kozí bradko!
Spirála
1977 Ochranné zbarvení
Okragly tydzien
1976 CDN
1974 Země zaslíbená
1971 Za zdí (TV film)

TV seriály

2006 Kochaj mnie, kochaj! (TV seriál)
2005 Wiedzmy (TV seriál)
2002 Zaklínač (TV seriál)
Drak (E04)
2000 Miasteczko (TV seriál)
Sukces (TV seriál)
1998 13 posterunek (TV seriál)
Księgowy (E25)
1996 Opowieść o Józefie Szwejku i jego drodze na front (TV seriál)
1988 W labiryncie (TV seriál)
1987 Ballada o Januszku (TV seriál)
Dorastanie (TV seriál)
Śmieciarz (TV seriál)
1985 Republika Ostrowska (TV seriál)
1984 Pan na Żuławach (TV seriál)
Popielec (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1979 Doktor Murek (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Toša a Tomek (TV seriál)
1976 Zaklęty dwór (TV seriál)
1973 Cesty statečných (TV seriál)
1966 Klub profesora Tutki (TV seriál)

Dokumentární

1967 Singing Lesson, The

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace