foto

Witold Dębicki

  • nar. 3.5.1943 (77 let)
    Dubno, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dołęga-Mostowicz. Kiedy zamykam oczy (TV film)
Dzień czekolady
Paradiso (TV film)
2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
2012 Moje kolo
Štvanice
2011 Černý čtvrtek
2010 Krzysztof (TV film)
Létající prasata
2008 Boisko bezdomnych
Lejdis
2007 Futro
Taxi A
2003 Lovci kůží
V moci pekla (TV film)
2001 Tam i z powrotem
2000 Poslední mise
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1994 Bez slitování
1993 Vent d'est
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
Cynga
Wielka wsypa
1991 Eminent Domain
1989 Poslední zvonění
1988 Pan Kaňka ve vesmíru
1987 Komediantka
1986 Wcześnie urodzony (TV film)
1985 Idol
Medium
1983 Fachowiec (TV film)
Jesli sie odnajdziemy
Planeta krawiec
1980 Laureat (TV film)
1976 Długa noc poślubna (TV film)
Zachraňte město
1975 W te dni przedwiosenne
1973 Lazaret neznámeho vojína
1972 Jak zabíjet lásku
Úsek častých nehod
1971 Agent č.1
1970 Pejzaż z bohaterem
Szkice warszawskie
1967 Duch z Canterville (TV film)
1965 Buty (TV film)

TV seriály

2019 Odwróceni. Ojcowie i córki (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 6 (E06)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Stulecie Winnych (TV seriál)
Episode 13 (S01E13)
Episode 7 (S01E07)
Episode 5 (S01E05)
další epizody (7)
Blondynka (TV seriál)
Coś ważnego... (S08E06)
Co było, co będzie (S07E13)
Festyn (S07E11)
další epizody (6)
2018 Nielegalni (TV seriál)
Episode 9 (E09)
Episode 6 (E06)
Episode 3 (E03)
Blondynka (TV seriál)
Kapitan (S07E02)
Wesele na raty (S07E01)
Zanim zabiją dzwony (S06E13)
další epizody (10)
2017 Blondynka (TV seriál)
Nareszcie w domu (S06E01)
Spotkajmy się tu i teraz (S05E13)
Australijski kapelusz (S05E08)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Mamusia (S18E09)
2016 Na noże (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
další epizody (9)
Pakt (TV seriál)
Rozłam (S02E04)
Zamach (S02E03)
Zdrada (S02E02)
další epizody (4)
Blondynka (TV seriál)
Upadek (S05E03)
Albo ja, albo on (S05E01)
Żyć swoim życiem (S04E13)
další epizody (5)
2015 Pakt (TV seriál)
Zstąpienie (S01E03)
Przebudzenie (S01E02)
Ofiara (S01E01)
Blondynka (TV seriál)
Każdemu kiedyś zagra orkiestra (S04E04)
Sokół w klatce (S04E03)
Nowe rozdanie (S04E01)
Ojciec Mateusz (TV seriál)
Cień podejrzeń (S13E11)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 8 (S06E08)
Przyjaciółki (TV seriál)
Episode 2 (S03E02)
Blondynka (TV seriál)
Porwanie (S03E12)
Każdy ma swoją tajemnicę (S03E09)
Dom na kościach (S03E08)
další epizody (5)
2013 2XL (TV seriál)
Episode 12 (E12)
Episode 9 (E09)
Komisarz Alex (TV seriál)
Miasto w strachu (S03E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S04E04)
Blondynka (TV seriál)
Bliskie spotkania trzeciego stopnia (S02E09)
Szkoła przetrwania (S02E08)
Koleżka Pana Boga (S02E07)
další epizody (5)
2012 Paradoks (TV seriál)
Paradoks (E13)
Kokaina (E12)
Tata (E11)
další epizody (9)
2011 Instynkt (TV seriál)
Oster (E13)
Hycel (E12)
Dobrodziej (E11)
další epizody (9)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Złe dobrego końce (S03E27)
Kaganiec oświaty (S03E25)
Ketman dla początkujących (S03E23)
další epizody (13)
2010 Blondynka (TV seriál)
Ósmy kolor tęczy (S01E13)
Szczęście na raty (S01E12)
Przyjaciółki są jak bimber (S01E11)
další epizody (9)
Duch w dom (TV seriál)
Włoskie klimaty (E08)
Rodzinny samochód (E07)
Szczerość w rodzinie (E06)
další epizody (8)
Hotel 52 (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Licencja na wychowanie (TV seriál)
Kto nie był buntownikiem (S02E41)
Obrońcy (S02E33)
Nie ma dymu bez kaczki (S02E32)
další epizody (9)
2009 Siostry (TV seriál)
Paweł i Gaweł (E09)
Londyńczycy (TV seriál)
Episode 2 (S02E02)
2007 Ekipa (TV seriál)
Ucieczka (E08)
Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
Episode 4 (E04)
další epizody (4)
Twarzą w twarz (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
2002 Gorący temat (TV seriál)
Samo życie (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Ekstradycja 3 (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
Pierwsza noc (E03)
Przeprowadzka (E02)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1975 Trzecia granica (TV seriál)
Ředitelé (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky