foto

Witold Dębicki

  • nar. 3.5.1943 (75 let)
    Dubno, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Léto u Mazurských jezer (TV film)
2012 Moje kolo
Štvanice
2011 Černý čtvrtek
2010 Krzysztof (TV film)
Létající prasata
2008 Boisko bezdomnych
Lejdis
2007 Futro
Taxi A
2003 Lovci kůží
V moci pekla (TV film)
2001 Tam i z powrotem
2000 Poslední mise
1999 O dwóch takich, co nic nie ukradli
1994 Bez slitování
1993 Vent d'est
1992 Coupable d'innocence ou Quand la raison dort
Cynga
Wielka wsypa
1991 Eminent Domain
1989 Poslední zvonění
1988 Pan Kaňka ve vesmíru
1987 Komediantka
1986 Wcześnie urodzony (TV film)
1985 Idol
Medium
1983 Fachowiec (TV film)
Jesli sie odnajdziemy
Planeta krawiec
1980 Laureat (TV film)
1976 Długa noc poślubna (TV film)
Zachraňte město
1975 W te dni przedwiosenne
1973 Lazaret neznámeho vojína
1972 Jak zabíjet lásku
Úsek častých nehod
1971 Agent č.1
1970 Pejzaż z bohaterem
Szkice warszawskie
1967 Duch z Canterville (TV film)
1965 Buty (TV film)

TV seriály

2016 Pakt (TV seriál)
Zamach (S02E03)
Zdrada (S02E02)
Upadek (S02E01)
2015 Pakt (TV seriál)
Zstapienie (S01E03)
Przebudzenie (S01E02)
Ofiara (S01E01)
2014 Wataha (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 8 (S06E08)
2013 2xl (TV seriál)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S04E04)
2012 Paradoks (TV seriál)
Przyjaciółki (TV seriál)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2002 Samo życie (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Ekstradycja 3 (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Spółka rodzinna (TV seriál)
1987 Śmieciarz (TV seriál)
1983 Alternatywy 4 (TV seriál)
1979 Najdłuższa wojna nowoczesnej Europy (TV seriál)
1975 Dyrektorzy (TV seriál)
Trzecia granica (TV seriál)
1974 Ile jest życia (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace