foto

Duncan Lamont

  • nar. 17.6.1918
    Lisabon, Portugalsko
  • zem. 19.12.1978 (60 let)
    Tunbridge Wells, Kent, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Strange Case of Dr. Jekyll and Mr. Hyde, The (TV film)
1976 Escape from the Dark
1973 Oživlé zlo
1972 Nothing But the Night
Papežka Jana
1971 Burke and Hare
1969 Bitva o Británii
1968 Decline and Fall... of a Birdwatcher
1967 Frankenstein Created Woman
Pět milionů let k Zemi
1966 Arabeska
The Witches
1965 Murder Game, The
The Brigand of Kandahar
1964 Devil-Ship Pirates, The
Frankensteinovo zlo
1963 Murder at the Gallop
The Scarlet Blade
1962 Vzpoura na Bounty
1961 The Queen's Guards
1960 A Circle Of Deception
1959 A Touch of Larceny
The 39 Steps
1958 A Tale of Two Cities
I Was Monty's Double
1956 Dítě a bitevní loď
High Flight
1955 Passage Home
Quentin Durward
1954 Burnt Evidence
Meet Mr. Malcolm
The Teckman Mystery
Time Is My Enemy
1953 Intruder, The
1952 Emergency Call
Lost Hours, The
Zlatý kočár
1951 Galloping Major, The
Muž v bílém obleku
1950 She Shall Have Murder

TV seriály

1977 BBC2 Play of the Week (TV seriál)
Robin's Nest (TV seriál)
Secret Army (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
Our Mutual Friend (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
Poldark (TV seriál)
1973 Man About the House (TV seriál)
Sutherland's Law (TV seriál)
1972 Crown Court (TV seriál)
Doctor in Charge (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
1969 Department S (TV seriál)
Randall a Hopkirk (TV seriál)
Strašidelný dům (E21)
1967 Callan (TV seriál)
ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1964 Danger Man (TV seriál)
Případy komisaře Gideona (TV seriál)
1963 Doctor Who (TV seriál)
1962 Dr. Finlay's Casebook (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 The Avengers (TV seriál)
1959 Hawaiian Eye (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
The Third Man (TV seriál)
1958 Dial 999 (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Opportunity Murder (TV seriál)
Other Man, The (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Television Playhouse (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1953 The Quatermass Experiment (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace