foto

Danny Arroyo

  • nar. 29.1.1979 (41 let)
    Bronx, New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Everyone Wants the Kush
2018 Body of Sin
2017 Holka na stěhování (TV film)
2016 The Last Smile
2014 That Guy: Pilot (TV film)
The Before Time
2013 Five Thirteen
Jet Set
The Caterpillar's Kimono
2012 Santa's Dog
2010 Groupie
Zabít Katie Malone
2009 Bojovníci bouře
Jarní prázdniny
Repo Chick
2008 Hotel California
Lang ya
Nebezpečný svědek
Žízeň po krvi (TV film)
2007 Chaiya
Richard III
2006 Death Row (TV film)
2003 White Rush
1999 Chimera House
1998 Smrtonosná zbraň 4
Těžké časy (TV film)
1996 Povídky ze záhrobí: Upíří nevěstinec
1995 Kéž bych to byl já

TV seriály

2019 Aunt Cissy (TV seriál)
2015 Sangre Negra (TV seriál)
2014 Power (TV seriál)
Who Are You? (S01E04)
Whoever He Is (S01E02)
2010 Odboj (TV seriál)
2008 My Own Worst Enemy (TV seriál)
2007 General Hospital: Night Shift (TV seriál)
Saints & Sinners (TV seriál)
2005 24 hodin (TV seriál)
Day 4: 11:00 a.m.-12:00 p.m. (S04E05)
2002 Beze stopy (TV seriál)
2001 Spyder Games (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nový začátek (S08E05)
2000 Resurrection Blvd. (TV seriál)
1999 Shasta McNasty (TV seriál)
1998 V.I.P. (TV seriál)
1996 Moloney (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)

Host

TV pořady

1988 America's Most Wanted (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky