foto

Konstantin Vorobjov

  • nar. 13.3.1960 (60 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pozvonitě Myškinu
Zapasnoj igrok
2017 Myšelovka na tri persony (TV film)
2015 Kontribucija
2013 Sobačij raj
Tři mušketýři
2012 Koma (TV film)
2011 Pět nevěst
2009 Pochoronitě meňa za plintusom
2008 Žena v Berlíně
2007 Ja ostajus
Otryv
2006 Poceluj babočki
2005 Bědnyje rodstvěnniki
Lopuchi
2004 Skupina Edelweiss
2001 Mechaničeskaja sjuita
Skaz pro Fedota-strelca
2000 Sobstvěnnaja těň
Text ili apologija kommentarija
1998 Chrustaljove, vůz!
1995 Musique de l'amour: Robert et Clara, La (TV film)
1989 Filipp Traum (TV film)
1988 Prodlenije roda
1987 Bitva na Baltu
1986 Levša
Podsudimyj
1984 Manka
1982 Ostrov pokladů (TV film)

TV seriály

2019 Cvet lipy (TV seriál)
Rusalki (TV seriál)
2018 Gadalka (TV seriál)
Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Vtoraja pervaja ljubov (TV seriál)
Ženščina v zerkale (TV seriál)
2017 Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
2016 Mentovskaja saga (TV seriál)
Pjať minut tišiny (TV seriál)
Stěna (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Iscelenije (S03E09)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S15E30)
2015 Něslučajnaja vstreča (TV seriál)
Pes (TV seriál)
Policejskij učastok (TV seriál)
Sněg i pepel (TV seriál)
Tichij Don (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Gastroljory (TV seriál)
Grigorij R. (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Bez sroka davnosti (E05)
2013 Komanda (TV seriál)
Něželatělnyj svidětěl (E02)
Znakomstvo (E01)
Lekarstvo protiv stracha (TV seriál)
Major policii (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Posledňaja žertva (S01E24)
Michalyč (S01E23)
Sekretnyj zavod (S01E22)
další epizody (8)
Razvědčicy (TV seriál)
Vůně zločinu (TV seriál)
Vražedné peníze (S01E01)
2012 Chvost (TV seriál)
Pulja dlja syščika (E15)
Litějnyj (TV seriál)
Dvojnoj zachvat (S07E30)
2011 Beglec (TV seriál)
Děmony (TV seriál)
Narkotrafik (TV seriál)
Glavnaja žertva (E12)
Oborotni (E11)
Staryje svjazi (E10)
další epizody (12)
Něbesnyj sud (TV seriál)
Pjotr Pervyj. Zavěšanije (TV seriál)
2009 Admiral (TV seriál)
Gruppa "Zeta" 2 (TV seriál)
Žurov (TV seriál)
Staryje doski (S01E03)
Kamenskaja (TV seriál)
Zakon trech otricanij (S05E06)
2008 Gaišniki (TV seriál)
Kukly kolduna (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Bez jedinoj ostanovki (S01E21)
Vyzov (TV seriál)
Zona vozmezdija (S03E01)
2007 Diversant 2: Koněc vojny (TV seriál)
Gruppa "Zeta" (TV seriál)
Perom i špagoj (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Morskoje čudovišče (S02E14)
2006 Vospominanija o Šerloke Cholmse (TV seriál)
Zaščita Krasina (TV seriál)
Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Episode 12 (S09E12)
Episode 11 (S09E11)
Episode 10 (S09E10)
další epizody (12)
2005 Dělo o Mjortvych dušach (TV seriál)
2003 Idiot (TV seriál)
2002 Agentstvo NLS (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
2001 Tajny sledstvija (TV seriál)
Čužoj krest (S01E05)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Babočka. Časť 2 (S04E22)
Babočka. Časť 1 (S04E21)
2000 Agent nacionalnoj bezopasnosti 2 (TV seriál)
Ubojnaja sila (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky