foto

Alexandr Baranov

  • nar. 20.3.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Tajna kumira
2014 Děň duraka
2012 Džentlmeny, udači!
2011 Jolki 2
1996 Novogodňaja istorija

TV seriály

2018 Berjozka (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
2014 Jekatěrina (TV seriál)
2006 Zakoldovannyj učastok (TV seriál)
2003 Učastok (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1959 Zručná Marja

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Děň duraka

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace