foto

Anatolij Guščin

  • nar. 30.11.1976 (42 let)
    Novočeboksarsk, Čuvašsko, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Dikaja Liga
2018 Loučit se nebudeme
2017 Vurdalaki
2015 72 časa
2014 Viy
2013 Gagarin: Pěrvyj v kosmose
2009 Peťa po doroge v Carstvije Něbesnoje
2006 Průsmyk smrti (TV film)
2004 Angel na obočině
Bezejmenná kóta
Eger
2003 A poutru oni prosnulis
2002 Hvězda
Raskaljonnaja subbota

TV seriály

2018 Děkabristka (TV seriál)
Iščejka 2 (TV seriál)
Iščejka 3 (TV seriál)
Pristavy (TV seriál)
2017 Otčij bereg (TV seriál)
2016 Gostinica "Rossija" (TV seriál)
Kurkul (TV seriál)
Murka (TV seriál)
Pisma iz prošlogo (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dochodnoje mesto (S15E30)
2015 Otděl (TV seriál)
2014 Chorošije ruki (TV seriál)
Getěry majora Sokolova (TV seriál)
2013 1943 (TV seriál)
Balabol (TV seriál)
Privet ot Kaťuši (TV seriál)
Syn otca narodov (TV seriál)
2012 MosGaz (TV seriál)
2011 Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Ubiť po-russki (S02E20)
SK (TV seriál)
Svetofor (TV seriál)
Čjornyje volki (TV seriál)
Žizň i priključenija Miški Japončika (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Chitryj chod (S03E12)
Gastroljory (S03E11)
Dobraja tradicija (S03E10)
další epizody (12)
2010 Pochiščenije bogini (TV seriál)
Gluchar (TV seriál)
V ogně (S03E48)
Prisjažnyj (S03E45)
2009 Dikij (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Opasnyj povorot (E02)
Gluchar (TV seriál)
Ťma (S02E48)
Genij (S02E47)
2008 Znachar (TV seriál)
2006 Žoldáci: Válka v Afghánistánu (TV seriál)
2005 Gibel imperii (TV seriál)
Jesenin (TV seriál)
Něotložka 2 (TV seriál)
2004 Karusel (TV seriál)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Dalnobojščiki (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace