foto

Taťjana Ljutajeva

  • nar. 12.3.1965 (54 let)
    Oděsa, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Garděmariny 1787
2017 Anna Karenina. Istorija Vronskogo
2016 Geroj
2015 72 časa
2014 Běrcy
Vesjolyje rebjata ;)
2013 Děd_005
2012 Prodavec igrušek
Rusalka (TV film)
Žena Štirlica (TV film)
2011 Tadas Blinda. Pradžia
Vykrutasy
2009 Antikiller D.K: Ljubov bez pamjati
Pikap: Sjom bez pravil
Samyj lučšij film 2
2008 Antisex
Děngi dlja dočeri (TV film)
2007 Polnoje dychanije
Rud i Sem
2006 Mečenosec
Nikogda ně razgovarivajtě s něizvěstnymi
Poslednij prikaz generala (TV film)
Poslednij zaboj
Vlkodav z kmene Šedých psů
Znaki ljubvi
Žara
2005 Dura
2004 Posylka s Marsa
2003 Drugaja ženščina, drugoj mužčina...
Tretij variant
Žizň odna
2002 Atlantida
Tajnaja sila
1999 Kiemas
1994 Terra incognita
1993 Nad ťomnoj vodoj
1992 Čjornyj kvadrat
1991 Opyt breda ljubovnogo očarovanija
Vivat, gardemariny!
Za posledněj čertoj
1988 Dama s popugajem

TV seriály

2018 Odna žizň na dvoich (TV seriál)
Sinička (TV seriál)
Sinička 2 (TV seriál)
2017 Anna Karenina (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (6)
Labirinty (TV seriál)
Naživka dlja angela (TV seriál)
Zapovit pryncesy (TV seriál)
2016 Stěpnyje volki (TV seriál)
2015 Ljudmila Gurčenko (TV seriál)
Mamočki (TV seriál)
Svodnyje suďby (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Getěry majora Sokolova (TV seriál)
Syn za otca (TV seriál)
Zemskij doktor. Ljubov vopreki (TV seriál)
Ženščiny na grani (TV seriál)
Osobyje otnošenija (E23)
2013 Agent (TV seriál)
Ljudmila (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Syvorotka gněva (S02E04)
Stoličnyje sumerki (S02E03)
Vsjo dělo v dome (S02E02)
další epizody (4)
2011 Metod Lavrovoj (TV seriál)
Posledněje dělo (S01E20)
Flešmob (S01E19)
Granatovyj braslet (S01E13)
další epizody (10)
Tolko ty (TV seriál)
Zemskij doktor. Prodolženie (TV seriál)
Zemskij doktor. Žizň zanovo (TV seriál)
2010 Zemskij doktor (TV seriál)
2009 Odnaždy budět ljubov (TV seriál)
Sud (TV seriál)
Pokazatělnoje vystuplenije (E21)
2008 Fotograf (TV seriál)
Bednaja Džulija (E15)
Tajna Roxany (E08)
Kain i Avel (E03)
Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
Obručalnoje kolco (TV seriál)
2007 Ivan Poduškin. Džentlmen syska 2 (TV seriál)
Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Minuta slavy (S02E21)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
2005 Jesenin (TV seriál)
Ochota na izjubrja (TV seriál)
2004 Advokat (TV seriál)
Pobeg (S01E02)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Něsekretnyje materialy (S03E02)
1987 Námořní kadeti, vpřed! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace