foto

Korinna Krauss

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2017 Chuckwalla

Dokumentární

2012 Doppelmord (studentský film)
2005 Kinder der Schlafviertel (studentský film)
2004 Spielzeit (studentský film)

Hudební videoklipy

2012 Blumentopf: Rosi (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Filmy

2017 Chuckwalla

Dokumentární

2012 Doppelmord (studentský film)
2005 Kinder der Schlafviertel (studentský film)
2004 Spielzeit (studentský film)

Producentská filmografie

Filmy

2017 Chuckwalla

Střihačská filmografie

Filmy

2017 Chuckwalla

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace