foto

Eva Lissa

  • nar. 9.10.1913
    Vídeň, Dolní Rakousy, Rakousko-Uhersko
  • zem. 28.9.1989 (75 let)
    Berlín, Berlin, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1989 Affäre Nachtfrost (TV film)
Fünf Bier und ein Kaffee
Liebe, Tod und kleine Teufel
1988 Gestatten, Bestatter (TV film)
1987 Francesca
1986 Mashenka
1985 Gesucht: Urlaubsbekanntschaften, männlich (TV film)
Smrt podle počítače (TV film)
1984 Tatort - Freiwild (TV film)
1983 S.A.S. à San Salvador
1982 Leben im Winter (TV film)
1978 Der Gehilfe (TV film)
Der Pfingstausflug
1977 Preussenkorso 45-48 (TV film)
1976 Doba zralosti (TV film)
1972 Der Hutmacher
1969 Asternplatz 10 Uhr 6 (TV film)
Celestina, La
Sag's dem Weihnachtsmann (TV film)
1968 Berliner Antigone (TV film)
Morgens um Sieben ist die Welt noch in Ordnung
Teaparty (TV film)
1966 Ernest Barger ist sechzig (TV film)
1963 Unterm Birnbaum (TV film)
1962 Alpenkönig und Menschenfeind (TV film)
1961 Pariser Komödie, Die (TV film)
1958 Sommernachtstraum, Ein (TV film)
1954 Glückliche Reise
1941 Příběh života

TV seriály

1985 Ein Heim für Tiere (TV seriál)
1984 Berliner Weiße mit Schuß (TV seriál)
1983 Der Paragraphenwirt (TV seriál)
1979 Jauche und Levkojen (TV seriál)
1973 Lemmi und die Schmöker (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1969 Goya (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky