foto

Edward Linde-Lubaszenko

  • nar. 23.8.1939 (78 let)
    Białystok, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Bitva u Vídně 1683
Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwosci
Piotrek trzynastego 2: Skórza Twarz
Sztos 2
2011 Růžena
2010 Piksele
2009 Złoty środek
2005 Karol (TV film)
2002 Teorie relativity
2001 Poranek kojota
2000 Chlapi nepláčou
1999 Operace Simoom
1997 Sztos
1996 Dzieje mistrza Twardowskiego
Mlode Wilki
Slodko gorzki
Wirus
1995 Legenda Tatr
1994 Psy 2: Ostatnia krew
1993 Pamietnik znaleziony w garbie
Schindlerův seznam
1992 Psi
1991 Kroll
Trzy dni bez wyroku
V.I.P.
1989 Fotbalový poker
Lawa. Opowiesc o 'Dziadach' Adama Mickiewicza.
1988 Sonata marymoncka
1987 Deník pro mé lásky
Inna wyspa
1985 Kobieta z prowincji
1984 Prokletí
1983 Prorokovo oko
1981 From a Far Country
1980 Kontrakt (TV film)
1979 Próba ognia i wody
1978 Sto koni do stu brzegów
1975 Grzech Antoniego Grudy
1971 Diament radzy (TV film)
Martwa fala
Mor
Nos (TV film)
Pierwsza milosc (TV film)
1967 Upiór (TV film)
1966 Ktokolwiek wie...

TV seriály

2017 Belle Époque (TV seriál)
Kryształki Teichmanna (E02)
Święte (E01)
2016 Artyści (TV seriál)
2015 Pakt (TV seriál)
Ofiara (S01E01)
Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 13 (S07E13)
2007 Barwy szczęścia (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
2000 M jak miłość (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1988 Crimen (TV seriál)
Pole niczyje (TV seriál)
1985 Oko proroka czyli Hanusz Bystry i jego przygody (TV seriál)
1984 Trzy mlyny (TV seriál)
1977 Układ krążenia (TV seriál)
1976 Vojáci svobody (TV seriál)
1973 Droga (TV seriál)
1968 S nasazením života (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace