foto

Lia Williams

  • nar. 26.11.1964 (54 let)
    Birkenhead, Merseyside, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Stopy spravedlnosti
2016 The Truth Commissioner (TV film)
2007 Sněhurka
Vánoční zázrak
2003 Perlivý kyanid (TV film)
2001 Dívka z Ria
Russian Bride, The (TV film)
2000 Král je živ
1999 Bad Blood (TV film)
1998 Imogen's Face (TV film)
Zásah do srdce (TV film)
1997 Fifth Province, The
Světlo z ohně
1996 Flowers of the Forest (TV film)
S dívkami je to jiné
1993 Dirty Weekend

TV seriály

2018 Kiri (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
2017 C.B. Strike (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
Koruna (TV seriál)
Vergangenheit (S02E06)
Beryl (S02E04)
2016 Koruna (TV seriál)
Gloriana (S01E10)
Třaskavá želatina (S01E06)
Kouř a zrcadla (S01E05)
další epizody (4)
The Missing (TV seriál)
The Mountain (S02E08)
1991 (S02E07)
Saint John (S02E06)
další epizody (7)
2015 Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Daggerův klub (S17E01)
2013 Vraždy v Oxfordu (TV seriál)
Zaměněná těla 2 (S07E04)
Zaměněná těla 1 (S07E03)
2012 Secret State (TV seriál)
2009 Doktor Martin (TV seriál)
Špatné loučení (S04E08)
Nerušit (S04E07)
Porodní krize (S04E06)
další epizody (8)
1997 Nezvaní hosté (TV seriál)
1994 How High the Moon (TV seriál)
Seaforth (TV seriál)
1993 Mr. Wroe's Virgins (TV seriál)
1989 Červený trpaslík (TV seriál)
Výměna těl (S03E04)
1984 Annika - en kärlekshistoria (TV seriál)

Dokumentární

2002 Arena: Harold Pinter (TV film)

Režijní filmografie

Filmy

2007 The Stronger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky