foto

Martin Kubalec

  • nar. 1992
    Ivančice, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2018 Jak vyrobit film (studentský film)
Skříňostroj doktora Steina (studentský film)
2017 Červená (studentský film)
2016 2 (studentský film)
2014 Cinder and smoke (studentský film)
2013 Na svazu (studentský film)

Hudební videoklipy

2020 Zvíře jménem Podzim - Podzimní pes (hudební videoklip)
2016 Petra Göbelová - Velká holka (hudební videoklip)
2015 Petra Göbelová - Normální žena (hudební videoklip)
2014 Petra Göbelová - Jen tak si plout (hudební videoklip)

Střihačská filmografie

Filmy

2014 Cinder and smoke (studentský film)

Hudební videoklipy

2016 Petra Göbelová - Velká holka (hudební videoklip)

Herecká filmografie

Filmy

2018 Jak vyrobit film (studentský film)

Režijní filmografie

Filmy

2014 Cinder and smoke (studentský film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Cinder and smoke (studentský film)

Zvukařská filmografie

Filmy

2014 Cinder and smoke (studentský film)