foto

Miguel Alexandre

  • nar. 21.3.1968 (52 let)
    Faro, Portugalsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
2018 Der Mordanschlag (TV film)
2017 Arthur & Claire
In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2015 Starfighter - Sie wollten den Himmel erobern (TV film)
2013 Eine verhängnisvolle Nacht (TV film)
Tatort - Die Wahrheit stirbt zuerst (TV film)
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
Špiónka (TV film)
2011 Der Mann mit dem Fagott (TV film)
Osudová léta (TV film)
2009 Eine Frage des Vertrauens (TV film)
Kinder des Sturms (TV film)
2007 Der Tod meiner Schwester (TV film)
Hranice zoufalství (TV film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
2005 Der Mann von nebenan lebt! (TV film)
Die Diebin und der General (TV film)
2004 Grüße aus Kaschmir (TV film)
Navždy v srdci (TV film)
2002 Tajemství života (TV film)
Weil ich gut bin! (TV film)
2001 Schutzengel gesucht (TV film)
2000 Gran Paradiso
Tatort - Die kleine Zeugin (TV film)
1999 Delta Team: Homo Xerox (TV film)
1998 Moc (TV film)
1997 Nana (TV film)
1996 Smlouva - Když děti zabíjejí (TV film)
1990 Josefine (studentský film)
Sophie (studentský film)
1989 Licht in der Nacht

TV seriály

2021 Spy City (TV seriál)
2017 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
In einem kalten Land (E22)
2016 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Für immer Dein (E21)
In einer sternlosen Nacht (E20)
Kommissarin Lucas (TV seriál)
Schuldig (E24)
2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
Wilde Nächte (E17)
2008 Die Anwälte (TV seriál)
Leben und Tod (E01)
Kmotra (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 In Wahrheit - Still ruht der See (TV film)
2017 Arthur & Claire
In Wahrheit - Mord am Engelsgraben (TV film)
2012 Tatort - Todesbilder (TV film)
2006 Kráska a pirát (TV film)
1990 Sophie (studentský film)

TV seriály

2015 Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Unter Männern (E19)
Das Mädchen und der Tod (E18)
Wilde Nächte (E17)
2003 Případy profesora Capellariho (TV seriál)
Bittere Schokolade (E15)

Kameramanská filmografie

Skladatelská filmografie

Producentská filmografie

Filmy

1989 Licht in der Nacht

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky