foto

Jack Docherty

  • nar. 1962
    Edinburgh, Skotsko, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Scotland In A Day (TV film)
1998 Humdrum
1995 Sardines (TV film)

TV seriály

2014 Scot Squad (TV seriál)
2009 Gary Tank Commander (TV seriál)
The Old Guys (TV seriál)
2000 Monarch of the Glen (TV seriál)
The Strangerers (TV seriál)
1998 The Creatives (TV seriál)
The Morwenna Banks Show (TV seriál)
1992 Červený trpaslík (TV seriál)
Inkvizitor (S05E02)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Scotland In A Day (TV film)
2001 Model, Actress, Whatever (TV film)

TV seriály

1989 KYTV (TV seriál)
1987 World According to Smith & Jones, The (TV seriál)
1984 Alas Smith & Jones (TV seriál)
Spitting Image (TV seriál)

TV pořady

1989 Absolutely (TV pořad)
1988 Friday Night Live (TV pořad)

Host

TV pořady

1999 It's Only TV... But I Like It (TV pořad)
Loose Women (TV pořad)
1998 This Morning with Richard Not Judy (TV pořad)
1997 The Jack Docherty Show (TV pořad)
1990 Have I Got News for You (TV pořad)
1989 Absolutely (TV pořad)
1988 Friday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky