foto

Paweł Wilczak

  • nar. 29.7.1965 (54 let)
    Poznaň, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan T.
Żużel
2013 Ostra randka
2012 Křeček
2010 Weekend
2009 Złoty środek
2006 Chaos
2005 Jsem
2004 Svatba
2002 Haker
Sfora: Bez litości
2001 Bellissima (TV film)
Stacja
2000 Enduro Bojz
Poslední mise
Sezon na leszcza
1999 Kiler a ten druhý
1998 Billboard
1996 Gry uliczne
1993 Pajęczarki
Pozegnanie z Maria
1992 1968. Szczesliwego Nowego Roku
Coupable d'innocence ou Quand la raison dort

TV seriály

2019 Ultrafialoví (TV seriál)
Epizoda 7 (S02E07)
2012 Reguły gry (TV seriál)
Fucha Nataszy (E15)
Poznaj moją mamę (E14)
Winda do nieba (E13)
další epizody (15)
2011 Usta usta (TV seriál)
Episode 10 (S03E10)
Episode 9 (S03E09)
Episode 8 (S03E08)
další epizody (10)
2010 Usta usta (TV seriál)
Episode 12 (S02E12)
Episode 11 (S02E11)
Episode 10 (S02E10)
další epizody (25)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
2006 Fałszerze. Powrót Sfory (TV seriál)
2002 Kasia i Tomek (TV seriál)
Sfora (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1998 Bride of War (TV seriál)
Ekstradycja 3 (TV seriál)
1996 Ekstradycja 2 (TV seriál)
1995 Ekstradycja (TV seriál)
1994 Bank nie z tej ziemi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky