foto

Graeme Campbell

  • nar. 1954
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Love You Like Christmas (TV film)
2014 Popelka naruby (TV film)
Santovo tajemství (TV film)
2013 Kouzelný Valentýn (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2008 Nezlomná pouta (TV film)
2007 Everest (TV film)
2005 Jay and Silent Bob Do Degrassi
2003 Cesta ke dnu (TV film)
2002 Spoluvina (TV film)
2001 Nebezpečný syn (TV film)
2000 G-Saviour (TV film)
Out of Sync (TV film)
1999 Na milost a nemilost (TV film)
1998 Nico the Unicorn
1997 Country Justice (TV film)
Sopka: Hořící sníh (TV film)
1996 Talk to Me (TV film)
Unforgivable (TV film)
1995 Muž v podkroví (TV film)
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 The Disappearance of Vonnie (TV film)
1991 Deadly Betrayal: The Bruce Curtis Story (TV film)
1990 Still Life
1988 Into the Fire
Krvavé souvislosti
Murder One

TV seriály

2010 Wingin' It (TV seriál)
2004 Instant Star (TV seriál)
2002 Strange Days at Blake Holsey High (TV seriál)
Večerník (TV seriál)
2001 Mutant X (TV seriál)
Střední škola Degrassi (TV seriál)
1999 Dooley Gardens (TV seriál)
Twice in a Lifetime (TV seriál)
1995 Krajní meze (TV seriál)
Živé peklo (S01E08)
1993 Kung Fu: Legenda pokračuje (TV seriál)
Připraveny nebo ne? (TV seriál)
1992 North of 60 (TV seriál)
Odyssea (TV seriál)
1991 The Hidden Room (TV seriál)
1990 Cesta do Avonlea (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace