foto

Antonio Cuadri

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2017 Operación Concha
2014 Thomas vive
2011 Lo que ha llovido (TV film)
2007 Corazón de la tierra, El
Un difunto, seis mujeres y un taller (TV film)
2006 Buena voz, La
2003 Eres mi héroe
2002 Clara (TV film)
2000 Prožij to naplno!

TV seriály

2008 U.C.O. (TV seriál)
2004 Manolito Gafotas (TV seriál)
2001 Abogados (TV seriál)
Cuéntame (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)
1996 Todos los hombres sois iguales (TV seriál)

Dokumentární

2004 Riotinto: El latido de la tierra

TV pořady

1999 País maravilloso, Un (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2014 Thomas vive

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace