foto

Sheree Folkson

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2015 Skandální život Lady Worsley (TV film)
2011 Náhradnice
2007 Judy's Got a Gun (TV film)
2005 O mé rodině a jiné zvířeně (TV film)
2001 Cikánka
1997 Royal Scandal, A (TV film)
1991 Trials of Oz, The (TV film)

TV seriály

2018 Britannia (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Sacred Lies (TV seriál)
Imposters (TV seriál)
That's Enough. Off You Go. (S02E06)
Maybe/Definitely (S02E05)
12 opic (TV seriál)
After (S04E05)
UnREAL (TV seriál)
Clarity (S03E03)
American Horror Story (TV seriál)
Could It be... Satan? (S08E04)
2017 The Tick (TV seriál)
Party Crashers (E04)
2014 Pán času (TV seriál)
In the Forest of the Night (S08E10)
2013 Truckers (TV seriál)
Zločiny nad Seinou (TV seriál)
2012 Hit & Miss (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
2009 Hope Springs (TV seriál)
2007 Nearly Famous (TV seriál)
2005 Vzpomínky Casanovy (TV seriál)
2004 Mine All Mine (TV seriál)
2000 Sbal prachy a vypadni 2 (TV seriál)
1999 Love in the 21st Century (TV seriál)
1998 The Young Person's Guide to Becoming a Rock Star (TV seriál)
Touching Evil II (TV seriál)
1997 Doteky zla (TV seriál)
1992 Performance (TV seriál)

TV pořady

1989 The Late Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace